Magistr
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Magistr

Магистр

ФорумФорум  Последние изображенияПоследние изображения  ПоискПоиск  РегистрацияРегистрация  Вход  

Ремонт квартир

Перейти вниз 
+2
deEnero
MagicalInkling
Участников: 6
АвторСообщение
MagicalInkling

Дата регистрации : 2023-06-14

Ремонт квартир Empty
СообщениеТема: Ремонт квартир   Ремонт квартир EmptyСб Дек 23, 2023 2:37 pm

Які компанії в Києві спеціалізуються на ремонті квартир і враховують індивідуальні дизайнерські уподобання клієнтів?
Вернуться к началу Перейти вниз
deEnero

deEnero

Дата регистрации : 2022-12-16

Ремонт квартир Empty
СообщениеТема: Re: Ремонт квартир   Ремонт квартир EmptyСб Дек 23, 2023 3:17 pm

Привіт, любителям стилю та комфорту! https://www.optima-building.com/remont-kvartir/ це не просто ремонт, це справжнє мистецтво. Моя квартира перетворилася на епіцентр сучасного дизайну та затишку. Вони зуміли втілити усі мої задуми, надаючи квартирі індивідуальний шарм. Я дуже задоволений і з радістю ділюсь з вами їхніми контактами .
Tаня

Дата регистрации : 2023-10-30

Ремонт квартир Empty
СообщениеТема: Re: Ремонт квартир   Ремонт квартир EmptyСб Апр 13, 2024 1:11 am

А у нас ремонт вже зроблений, замовляли нещодавно інсталяції до підвісного унітаза у Львові - https://postach.com.ua/instalsyst/ у них відмінний сервіс на сайті і якісна продукція від відомих виробників. Окрема подяка спеціалісту за консультацію і допомогу в виборі і швидкому оформленні замовлення.
Marina

Дата регистрации : 2024-09-02

Ремонт квартир Empty
СообщениеТема: Re: Ремонт квартир   Ремонт квартир EmptyСр Окт 30, 2024 3:12 pm

В Києві ремонт та дизайн квартири я раджу замовляти в компанії https://lemon-interior.com.ua/ . Вони професіонали та після обговорення вашого проекту вони одразу беруться за роботу та враховують усі ваші побажання.
Рита

Рита

Дата регистрации : 2022-01-17

Ремонт квартир Empty
СообщениеТема: Re: Ремонт квартир   Ремонт квартир EmptyВт Ноя 12, 2024 10:24 pm

Мені потрібен косметичний ремонт, із заміною розеток, сантехніки, та поклейкою шпалер. Куди краще звернутися, щоби не дуже дорого, і якісно зробили?
Макар

Макар

Дата регистрации : 2023-11-01

Ремонт квартир Empty
СообщениеТема: Re: Ремонт квартир   Ремонт квартир EmptyВт Ноя 12, 2024 10:26 pm

Рита пишет:
Мені потрібен косметичний ремонт, із заміною розеток, сантехніки, та поклейкою шпалер. Куди краще звернутися, щоби не дуже дорого, і якісно зробили?

Якщо потрібно зробити косметичний ремонт з заміною розеток, сантехніки та поклейкою шпалер, я раджу звернутися до СанСанич. Вони давно працюють на ринку і зарекомендували себе як надійні спеціалісти. Я сам нещодавно звертався до них для подібного ремонту, і був приємно здивований якістю роботи та швидкістю виконання. Зробили все вчасно, без затримок і не дуже дорого. Рекомендую, якщо хочете, щоб робота була виконана професійно, але без зайвих витрат.

Ремонт квартир
Страница 1 из 1